*

ИЛИЯН НИСТОРОВ: НЕ ИСКАМ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ЧРЕЗ "ВЕЛИКОТО ЗАНУЛЯВАНЕ"...

|
ИЛИЯН НИСТОРОВ: НЕ ИСКАМ НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД  ЧРЕЗ

Защото се чува , че този нов социален трансхуманен инженеринг  ще се опитва да включи „сливане на физическата, цифровата и биологичната идентичност“

Глобалистът Клаус Шваб ясно подчерта, че трансхуманизмът е съществена част от „The Great Reset“ (Великото зануляване), когато заяви, че Четвъртата индустриална революция ще „доведе до сливане на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“. В книгата си той изяснява, че микрочиповете за имплантиране ще могат да четат вашите мисли.

         „Великото зануляване“ привлича подновено и огромно внимание в разгара на коронавирусната пандемия, която канадският премиер Джъстин Трюдо определи като „възможност за зануляването“. Този план, общо казано, цели разрушаването на сегашната капиталистическа система в полза на повсеместна централизирана технократична власт, която да доведе до по-лош жизнен стандарт, по-малко изразходване на горива, по-малко граждански права и ускорената автоматизация на работните места.

Но друга ключова част от „Великото зануляване“ или „Четвъртата индустриална революция“, както я нарича Шваб, е сливането на човека с машините.

„Това, до което четвъртата индустриална революция ще доведе, е сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“, каза Шваб пред Чикагския съвет за световни отношения.

KLAUS SCHWAB: "The Fourth Industrial Revolution will lead to a fusion of our physical, digital and biological identity" #TheGreatReset #4IRpic.twitter.com/1ZjrP7F8RQ

— Robin Monotti Graziadei (@robinmonotti) November 8, 2020

                    След това Шваб се впусна в обяснения как неговата книга ‘Shaping the Future of The Fourth Industrial Revolution’ (Оформянето на бъдещето в Четвъртата индустриална революция) е била особено популярна в Китай, Южна Корея и Япония. Специално южнокорейската армия е поръчала 16,000 бройки. В тази книга Шваб обяснява с ентусиазъм, как задаващите се технологии ще позволят на властите да „навлизат в досегашното лично пространство на нашите мисли, да четат мислите ни и да повлияват на поведението ни“.

                  След това предсказва, че това ще осигури насърчение за силовите структури на властите да въведат програми за предварително осуетяване на престъпления. Шваб пише:

„С усъвършенстването на възможностите в тази област, ще се увеличава изкушението на силовите органи и съдилищата да използват технологии за оценка на вероятностите за криминална дейност, за оценка на вината или дори вероятно за извличането на спомени директно от мозъците на хората. Даже преминаването на национална граница един ден може да включва подробно мозъчно сканиране, за да се определи степента на опасност от индивида.“

                   Също така Шваб превъзнася утопичната мечта на трансхуманистите, която се споделя от всички привърженици на елита и в крайна сметка води до създаването на човешки киборги.

„Технологиите на Четвъртата индустриална революция няма да станат просто част от заобикалящия ни физически свят — те ще станат част от нас. И наистина, някои от нас вече чувстват, че смартфоните ни са станали продължение на самите нас. Днешните външни устройства — от преносимите компютри до шлемовете за виртуална реалност — почти със сигурност ще се имплантират в нашите тела и мозъци.“

Шваб открито проповядва и нещо, което масмедиите продължават да твърдят, че било тема само от областта на конспиративните теории. А именно  „активни микрочипове за имплантиране, които престъпват кожната бариера на телата ни“. Този глобалист възхвалява и наближаващото идване на…

„…имплантирани устройства, които вероятно ще могат да предават и мисли, но не вербално, както е обичайното сега, а чрез вграден смартфон, а вероятно [ще предават] и неизразени мисли или настроения, като разчитат мозъчните вълни и други сигнали.“

С други думи и обобщено: „сливането на нашата физическа, цифрова и биологична идентичност“ има пряко отношение към трансхуманистката сингулярност и едно бъдеще, където всяко движение на хората ще се проследява, а всяка тяхна мисъл ще се чете от имплантиран микрочип.

Това не е „конспиративна теория“, когато те открито ни казват какво планират да правят.

                 Клаус Шваб е сътворил и нова книга, наречена Covid-19: The Great Reset. Още от нейното заглавие става ясно, че тъй наречената „ковид криза“ и „великото зануляване“ имат много общо. Практически те са синоними или както пише авторът: „Кризата с пандемията Covid-19 създава възможности и условия за извършването на Великото зануляване“.

                Но какво общо има немеца Шваб, който е сред движещите сили на Световния икономически форум (WEF, СИФ) и главен агитатор за Великото зануляване, с глобалиста Бил Гейтс, който пък се самопровъзгласи, като „главен експерт“ по вирусология и командва пандемичния парад чрез своето НПО, наречено Световна здравна организация?

Клаус Шваб и Бил Гейтс щастливо  се срещнаха на сцената на Световния икономически форум, преди да обсъдят очи в очи, как да ускорят „революцията“ към технократично-банкерския Нов световен ред.

               Общото е, че Гейтс също е важна клечка в СИФ, често ръси мозък на конференциите и винаги е първа писта на елитарните им сбирки в Давос. А пък СИФ на Шваб и останалите банкери от международния банкерски картел помогнаха на Гейтс да проведе Event 201 — „симулация“ на коронавирусна пандемия и мерките, взети заради нея, броени седмици преди реалното нещо да се случи.

          Шваб е трансхуманист. Гейтс — също. Каквито са и повечето от приятелите и партньорите им. Все повече хора обаче трябва да са хуманисти , а не киборги .

 


ОЩЕ ОТ "БЛОГ НА РЕДАКТОРА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez