*

ИГРА: БИБЛИОТЕКАТА ВЪВ ВРАЦА И GEEKY.BG ПОДАРЯВАТ ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ НА ХАРИ ПОТЪР

|
ИГРА: БИБЛИОТЕКАТА ВЪВ ВРАЦА И GEEKY.BG ПОДАРЯВАТ ОРИГИНАЛНИ АКСЕСОАРИ НА ХАРИ ПОТЪР

Мъгъли и магьосници от цялата страна могат да проверят доколко познават света на Хари Потър, като решат онлайн куиз и се включат в томбола за оригинални аксесоари на момчето магьосник.

Инициативата се организира от Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца и онлайн магазин geeky.bg, специализиран в продажбата на официално лицензирани джаджи и много други забавни продукти от най-популярните филми, сериали и игри.

С виртуалната надпревара библиотеката се включва в седмата Нощ на книгите за Хари Потър 2021 година. Темата е „Диагонали” и ще се проведе под формата на онлайн събитие на 4 февруари.

Куизът е достъпен за решаване в сайта на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца: https://libvratsa.org/igra-bibliotekata-vav-vratsa-i-geeky-bg-podarqvat-originalni-aksesoari-na-hari-potar/

За да участвате:

Отговорете правилно на 7-те въпроса, публикувани на сайта на Регионална библиотека „Христо Ботев“ - Враца;

Напишете три имена, населено място и телефон за връзка.

Крайният срок за участие е 15 ч. на 4 февруари 2021 г.

Важи само за територията на България.

*В томболата ще бъдат включени имената на всички участници, отговорили правилно и на 7-те въпроса.

Победителите ще станат ясни на 4 февруари /четвъртък/ от 18 ч.

Тегленето на жребия ще се излъчва на живо във фейсбук страницата на Регионална библиотека „Христо Ботев“ – Враца: facebook/libvratsa.

Нощта на книгите за Хари Потър се провежда ежегодно от 2015 г. насам. Целта на събитието е да отпразнува световно известната поредица на писателката Дж. К. Роулинг и да насърчи децата да четат и да се запознаят с магическия свят на момчето магьосник.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez