*

ХОРАТА НЕГОДУВАТ ОТ СЪСТОЯНИЕТО НА ПЪТЯ ЗА ЧИРЕН, ДЕВЕНЕ И ТРИ КЛАДЕНЦИ

|

Това стана ясно след срещите на народният представител и кандидат за кмет на Община Враца Красимир Богданов с жителите на трите врачански села. „Обещанията за ремонт на пътя имат вече четиригодишна давност, а това е връзката с едни от най-големите села в общината. Нещо повече, този път има изключително важно значение, предвид на това, че по него се достига до един от ключовите енергийни обекти в страната – Газохранилището в Чирен, собственост на „Булгартрансгаз“. Сега, когато подготовката е на финала, отново се поставят политически условия, обвързващи започването на ремонта, с начина на гласуване на местните избори“, коментира Богданов.

Хората поставиха въпроси и за състоянието на ВиК услугите, за закритото училище в Три кладенци, за проблемите с пътя в Девене и пукнатините по къщите в резултат на преминаването на тежки камиони по него. Заедно с това, припомниха с благодарност многобройните прояви на благотворителност от страна на ВМРО и народния представител – подпомагане на културните прояви в с. Чирен, даряването на дрехи за децата в Девене, отпускането на средства за 90 годишнината на читалището в Три кладенци, изграждането на спортна площадка по проект на ПУДОС в същото село.

На срещите присъстваха и кандидатите за общински съветници Красимир Ангелов, Марин Цветков, Момчил Янков, Венцислав Николов, Красимир Донов и Румяна Божинова.

 

ВМРО е с номер 34 в бюлетината!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez