*

ХОМО САПИЕНС И КОВИД 19

|

Чудя се ...каква порода е хомо сапиенс с  реакция за " Covid - 19 ".

                  Каквото и да си говорим, НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА.
                  Един хуманоид със спорна сексуална ориентация и безспорен контингент на д-р Цветеслава Гълъбова , който е изритан от БПЦ с решение на Светия синод се представяше цяло лято на жълтите павета за отец Дионисий и ходи със свещенически одежди.
                   Шибанякът Шивиков ,който бе изхвърлен от армията за кокошкарски"далавери" с военно имущество се появяваше на протестите с генералската си униформа надявайки се с деформираният си от фуражката"мозък"че ще предизвика респект у някого.
Волен Сидеров ,който вместо усмирителна риза , която според здравната каса му се полага се показваше с риза VERSACE.
Пикаещият във фонтани Румен Петков , който като вътрешен министър блокира центъра на София и посрещна лично Маджо на аерогарата като лакей,в същото си качество отиде на разпивка с братя Галеви говори цяло лято за морал...Отровно трио, Мая , Слави , Ренета , Лупи , Корнела и.... още и още.
              Наистина НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА! И си отговорих.
                 Всъщност хората , които се държаха цяло лято по жълтите павета , все едно , че няма пандемия , създадоха проблем у много други , които са затънаха в конспиративни глупавини , т.е. у хора с много слаби психики, вероятно и с проблеми(освен ниското ай кю).
               Тези хора предпочитат да си живуркат и да се правят, че няма нищо , което да ги промени (поне временно до решаване на проблема). Като щрауси със зарити в пясъците глави.Ами така им е много по-лесно.Не дават нищо от себе си.
Пък нека останалите, "страхливците" да носят маски, да се ограничават да лекуват болни  и т.н.
               Така с един удар - БЕЗХАБЕРИЕТО те убиват около 20 заека.Убиха чуждия труд, убиха разумните действия на доктори , учители  и полиция и т.н 
                 Всъщност най-големите страхливци са точно тези хора.И всъщност те пренесоха посредствения си поглед за живота върху всички останали за да станем тия дни първи по заболеваемост в Европа . Само такива днес могат да се събудят, и да се надсмеят на нечия драма.
Освен всичко тези наши " българи " са и безчувствени. За съчувствието и добротата се иска да си се изградил като личност. Иска се живот. А тези нечовеци нямат такъв. Защо ли ?
                 Днес в София отново започна нова трагична серия от "Великите народни въстания".
Между 50 и 100 безсмъртни без маски манифестират срещу правителството и мерките в центъра на София .
              Нивото на ораторите е високо - класиците Йоло Денев, Румен Петков - Запалката и разпопеният Дионисий.
Тук са и вещерките на Мая от "Системата ни налива", плюс традиционно-задъхана репортерица от БТВ. Тъпотията - за разлика от вируса, е напълно неизлечима.
Вече не е ясно ,  кой отчаян олигарх си хаби парите за тази бутафория... 


ОЩЕ ОТ "БЛОГ НА РЕДАКТОРА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар