*

ГЛЕДАЙТЕ ЗА ДУХА НА ВЕЛИКАНИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ СРЕД НАС В „МАЛКИ ИСТОРИИ“ ПО БНТ1

|
ГЛЕДАЙТЕ ЗА ДУХА НА ВЕЛИКАНИТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ СРЕД НАС В „МАЛКИ ИСТОРИИ“ ПО БНТ1

“Малки истории” тази седмица, на 27 март ще бъде за духа на великаните, които живеят сред нас, за надеждата, желанието и стреса.

В предаването ще ви срещнем с Диляна, която казва за себе си: „Аз съм същия човек, това, че е имало повратен момент в живота ми, не означава, че аз трябва да мисля само за моето физическо възстановяване, защото имам и мозък, и разум, и душа.“ И с Гергана, която смята, че ние сме едни супергерои. Стига да поискаме да бъдем!

В “Малки истории” ще видим защо надеждата умира последна- т.е. никога? Ще го разберем от Мариян, който има план Б - да не губи вяра в себе си, защото всичко  е постигнал сам. И смята, че човек трябва да може да намери сили да се изправи и да продължи.

И още в предаването тази седмица ще научим,  как да се справим със стреса, който преживяваме в момента? 

            Гледайте “Малки истории” на 27 март 2020 година от 14 часа по БНТ1.

***

Всеки петък от 14.00 ч. по БНТ 1 в студиото на „Малки истории“ се дискутират проблеми и въпроси, които силно вълнуват българското общество. Търсят се конкретни решения, чуват се различни мнения и гледни точки, инициира се реална подкрепа и промяна в живота на хората в неравностойно положение и обществото ни като цяло. Водещ на предаването е Ирен Леви.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez