*

ГЕРБ И СДС ОТКРИВАТ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ОБЛАСТ ВРАЦА

|
ГЕРБ И СДС ОТКРИВАТ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ОБЛАСТ ВРАЦА

Тържественото откриване на кампанията е на 3-ти май от 18 ч. в Градската концертна зала на Община Враца. По традиция,по-рано през деня, от 16.00 ч. в Църквата „Св. Константин и Елена“ ще бъде отслужен Църковен молебен за България.

В програмата на 2-ри и 3-ти май са включени предизборни срещи на кандидатите за евродепутати Андрей Новаков и Иво Ралчовски с членове и симпатизанти. На 2-ри май от 17.30 чв Кино „Роял“ в Мездра е първата от поредицата срещи. В същия ден в залата на Общински съвет – Враца от 19.00 ч. ще се проведе среща с представители на превозвачите от областта.

На 3-ти май от 10.00 ч. в Галерия „Проф. Марин Върбанов“ в Оряхово, от 12 ч. в Читалище „Христо Ботев“ в Козлодуй“, от 14.30 ч. в залата на Общински съвет – Бяла Слатина ще се проведат срещи с избиратели.

Каним всички членове и симпатизанти на инициативите на ГЕРБ и СДС, както и тези на партиите, подписали споразумения за политическо сътрудничество с ПП ГЕРБ за изборите на 26-ти май - "Обединени земеделци", "Никола Петков", "Български демократически форум".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez