*

ГЕРБ ГАРАНТИРА ДА ПРОДЪЛЖИ РАБОТАТА ЗА ВРАЦА НА СТАРТА НА КАМПАНИЯТА СИ

|

Да продължи работата за подобряване на живота на врачани поеха ангажимент Калин Каменов, кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в общината на старта на предизборната си кампания. Кандидатите бяха подкрепени и от министъра на регионалното развитие и благоустройството Петя Аврамова, евродепутата Андрей Новаков и общинския ръководител на партията Малина Николова.

„През последните години ние свършихме много работата във всички сектори. Доказахме, че знаем, можем и искаме да развиваме Враца”, заяви Калин Каменов пред съмишлениците и симпатизантите, които се бяха събрали в двора на Етнографско-възрожденски комплекс „Св. Софроний Врачански”. 

“Щастлив съм, че днес до мен има добре подготвен, знаещ и можещ екип от професионалисти, с които съм сигурен, че през следващите четири години работата във Враца ще продължи с още по-сериозни темпове”, добави той.

Калин Каменов очерта и основните задачи в приоритетните сектори за Враца за следващия управленски мандат – инфраструктура и градска среда, образование, транспорт, здравеопазване, култура и туризъм, подобряване на пътната свързаност със селата от общината, спорт.

„Щастлив съм, че във Враца се сторят заводи, но това не е достатъчно. В следващия управленски мандат работата за привличане на инвестиции ще продължи”, ангажира се от името на всички кандидати Калин Каменов. По думите му освен двата завода на МД Електроник и на ТЕКЛАС, са водени разговори и се очаква в следващата година във Враца да отворят врати още два завода.

„През октомври ще стартират реалните дейности по пътя Мездра – Ботевград“, обяви регионалният министър Петя Аврамова. По думите й Враца и Северозапада получават мощна подкрепа от премиера Бойко Борисов и от правителството на ГЕРБ, а работата и инвестициите за подобряване на инфраструктурата ще продължи.

„През изминалите 4 години Калин Каменов направи едно основно нещо – извади Враца от черните хроники на българските медии“, заяви Андрей Новаков.Той изреди множество добри инициативи, с които Враца влезе в националните хроники в последните 4 години.

В листата си с кандидати за общински съветници ГЕРБ залага както на вече утвърдени имена в Общинския съвет, така и на много нови лица, доказали се в сферата на здравеопазването, образованието и икономиката, както и на много младежи, които да внесат нови идеи в работата на Общинския съвет. ГЕРБ издига кандидати за кметове на всички кметства в общината, в които се провеждат избори. За следващ мандат се издигнати всички успешни кметове на села на партията, а нови за партията лица ще се борят за кметското място в останалите.

Преди официалното представяне на кандидатите на ГЕРБ от община Враца Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий отслужи водосвет за здраве и просперитет в община Враца в храм „Св. Възнесение”.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez