*

FLARO.BG – МЪЖКИ КЪСИ ПАНТАЛОНИ

|

Търсите си чифт къси панталони за тренировки? Или просто подходяща комбинация за новите Ви блузи и тениски? Във всеки случай, Flaro.bg са водещи в класацията за мъжки къси панталони. И тази година, сайтът предлага богата гама от най-различни модели. Дали за спорт или за Вашето ежедневие, една бърза „обиколка“ на онлайн магазина гарантирано ще даде положителни резултати.

Следвайки популярната сентенция „За всеки по нещо“, наистина ще се изумите от разнообразието от стилове в една толкова тясна категория. За да Ви го докажем, ще разгледаме три модела мъжки къси панталони, които се предлагат в сайта.

Ако сте спортен тип, най-вероятно ще се затрудните в своя избор заради многото спортни модели. Въпреки това, можете спокойно да заложите на класическите мъжки къси панталони с еластична талия. Те са в добре познатия сив цвят, но можете да ги закупите и в синьо или черно. Който е носил панталони с еластична талия, знае че тя дава незаменимо удобство, особено когато става въпрос за спортуване. Освен това, винаги можете да си стегнете панталоните с помощта на вързанките. Като допълнение, моделът завършва с ластични крачоли и два стандартни джоба, в които можете да носите личните си вещи.

Разликата между ежедневните мъжки къси панталони и спортните къси панталони е в дължината на крачолите. Докато спортният вариант стига до коленете, ежедневният предлага доста по-голяма прохлада. Нещо повече, широките крачоли гарантират удобство дори в най-горещите летни дни. Определено, една от най-добрите практики на Flaro.bg е, че предлагат своите артикули в най-различни разцветки. В този случай, клиентите могат да избират между цели шест различни цвята.

Накрая, сигурно обичате панталони с множество джобове отпред и отзад. Тези мъжки къси панталони предлагат несравнимо удобство в случаите, в които трябва да носим много неща със себе си. Ключове, документи, пари и други предмети могат преспокойно да бъдат събрани в четирите джоба на този модел „карго“ панталони. Освен това, можете да изберете от петте различни цвята и успешно да съчетаете тези мъжки къси панталони с любимата Ви тениска или риза. 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez