*

ФЪНКИ И ГЛОРИЯ ПЕТКОВА ГОСТУВАТ В „СЪБОТА ВЕЧЕР С МИТКО ПАВЛОВ“ ПО БНТ 1

|

Водещият е подготвил големи провокации за гостите си, които може да гледате тази събота от 21:00 ч.

Тази събота (14.11.2020 г.) Митко Павлов ще се появи за десети път в ефира на БНТ със своето вечерно шоу. Гости на водещия ще са откровеният до безкрайност Димитър Ковачев-Фънки и супермоделът, ди-джей, художник, режисьор и певица - Глория Петкова.

Естествено, и на двамата няма да им се размине да отговарят на директни въпроси. От Фънки ще получим признание относно - преминал ли е на страната на поп-фолка и подготвя ли грандиозен чалга концерт на стадиона. Очаквайте да разберете дали на базата на Инстаграм снимки е избрал Енджи Касабие, а не Донка Байкова за личен диетолог. Дали чията е заменила тотално пържолите в менюто му? Всичко това, ще бъде проверено нагледно в щурите предизвикателства, които екипа на шоуто му е подготвил, някои от които изключително, изключително люти! Фънки ще шокира аудиторията и като разкрие срамна хулиганска постъпка от миналото си.

Глория Петкова пък ще сподели има ли дисбаланс в семейния ѝ живот. Кой кого ревнува и кой не се е наживял; защо трудно намира приятелки и защо голотата не я провокира вече. Глория и Митко ще се превърнат в абстрактно произведение на изкуството като един на друг изрисуват телата си, но без помощта на четка...

Всичко това в едно изпълнено с много настроение и смях шоу.

Гледайте „Събота вечер с Митко Павлов“ на  14 ноември от 21:00 ч. по БНТ 1.

Видео анонс: https://www.youtube.com/watch?v=5vbZWSWGKJc&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1q_pSeDqgRtnoRLo21eHFLy9GOZQO6AR84VOqgwUBKtshH574c96MHbIM

За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, „Събота вечер с Митко Павлов“, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.

Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са  много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.

Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!

Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!

Много музика, танци и забавление в „Събота вечер с Митко Павлов” - новото, различно и модерно предаване, което ще разбие на пух и прах статуквото на познатото вече токшоу в българския ефир.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez