*

ЕВРОДЕПУТАТЪТ ВЛАДИМИР УРУЧЕВ ПОСЕТИ ДГ „ЕВРОПЕЙЧЕТА” – ГРАД ВРАЦА

|

„Радвам се, че носите европейския дух в сърцето си и сте горди със своя забележителен роден град. Враца в действителност е град с традиции”, изтъкна евродепутатът Владимир Уручев, който бе впечатлен от знанията на децата за националните и европейските символите и в частност на родния им град Враца. Уручев присъства на открита педагогическа ситуация „Моят европейски град - Враца”, част от проявите на ДГ „Европейчета” по повод Деня на Европа. Сред гостите на малките ни съграждани бяха областният управител на Област Враца Малина Николова и зам.-областният управител Мирослав Комитски. „Благодарение на вашите учители, които така ентусиазирано ви обучават в родолюбие и в духа на европейските ценности, ще станете достойни граждани на Европа”, категоричен бе българският евродепутат.

Децата подариха на гостите си изработените от тях творби със символите на Родината и родния си град с посланието и занапред да отстояват българските интереси и популяризират българското. Владимир Уручев, от своя страна, дари лаптоп в подкрепа на работата на педагогическия колектив при въвеждането на електронно образование и интерактивни книжки за децата „Да опознаем Европа!” с викторини и игри с европейска тематика.

В заключение, директорът на учебното заведение г-жа Пламена Цветанова благодари за изключителното внимание от страната на гостите, за поднесения дар в помощ на учебния процес, на родителите – за тяхното ценно партньорство и на достойния екип на детската градина.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez