*

ДПС ПРЕДСТАВИ КАНДИДАТСКАТА СИ ЛИСТА. ВОДАЧ ОТНОВО Е ЦВЕТАН ЕНЧЕВ

|
Зареждане на видео плеър...

Движение за права и свободи представи в събота кандидатдепутатската си листа за Врачанска област. Гости на събитието бяха Председателят на партията Мустафа Карадайъ, евродепутатът Искра Михайлова и д-р Хасан Адемов.

Ето кои са кандидатите за народни представители от ДПС:

Цветан Енчев.  

Магистър по „Право“ в СУ „Климент Охридски“;

Народен представител в 45-о и 46-то и 47-то Народно събрание.;

Завеждащ кабинета на Председателя на Комисията по регионално развитие от 2015 до момента;

Акредитиран парламентарен сътрудник към Европейския парламент 2014-2015

Началник на Политическия кабинет на Министъра на околната среда и водите от 2013 до 2014 г..

Каролина Кьолер

Тя има магистърска степен по бизнес и финанси, както и диплом от националната спортна академия. Общински председател на ДПС в Община Мездра и втори мандат общински съветник в местния парламент.

Бoрислав Банчев

Банчев е учредител на структурите на ДПС във Врачанско. 19 години е областен председател; и шести мандат общински съветник във Враца. Заместник председател на местния парламент.  Бил е заместник областен управител на Враца.

Евгени Червеняшки

Крупен земеделски производител, животновъд и тютюнопроизводител. Член на областния съвет на ДПС.

Христо Найденов.

         Той е завършил икономика на недвижимата собственост в УНСС с магистратура икономика на отбраната и сигурността. Работил е като консултант в телекомуникационни компании, а в момента експерт в българския енергиен холдинг. От 2020г. Найденов е областен председател на младежката структура на ДПС във Врачанско.

Николай Николов.

Той развива собствен бизнес. Николов е втори мандат общински съветник във Враца, бил е областен председател на младежката структура на ДПС в областта, а в момента е зам. Председател на областния съвет на движението. През 2022 г. Николов е носител на почетния приз наградата на Враца за особен принос в развитието на общината.

 

Касъм Касъмов.

 Той е общински председател на партията в Бяла Слатина и втори мандат общински съветник.

Йордан Димитров

Той е магистър по управление на бизнеса и доказан професионалист. Управлява собствен бизнес. Димитров е общински председател на структурите на ДПС в Козлодуй и общински съветник в местния парламент.

Бранимир Бочев

Той е завършил специалност статистика и иконометрия в стопанска академия в гр. Свищов.. Бил е заместник директор на общинско предприятие чистота и озеленяване. Заместник-кмет на общината в периода 2015-2019

Стефан Ангелов.

Стефан Ангелов е вече 3-ти мандат местен управник и председател на структурата в Община Хайредин от 2012г.

Мирчо Мирчев.  

Той е дипломиран машинен инженер, специалност железопътна техника. Магистратурата му е счетоводство и контрол. Има две следдипломни квалификации мениджър екологически дейности и педагогика към Софийски университет. В момента е учител в Мездра.

Ивайло Бонков.

Строителен предприемач

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар