*

ДПС ОТНОВО ПОДПОМОГНА ВРАЧАНСКАТА БОЛНИЦА, БАНЧЕВ ДАРИ 500 ПРЕДПАЗНИ МАСКИ

|
ДПС ОТНОВО ПОДПОМОГНА ВРАЧАНСКАТА БОЛНИЦА, БАНЧЕВ ДАРИ 500 ПРЕДПАЗНИ МАСКИ

500 предпазни маски за медиците от врачанската болница дари Областният съвет на Движение за права и свободи. Председателят му Борислав Банчев и Елена Кирилова предоставиха на изпълнителния директор на МБАЛ “Христо Ботев“ д-р Петър Керемедчиев защитните средства за опазване здравето на героите в бяло в борбата със смъртоносния коронавирус. Дарението беше осъществено със съдействието на централното ръководство на партията.

Подкрепата за врачанската болница не се финализира с подписването преди няколко дни на договор за дарение на респиратор от депутата на ДПС Делян Пеевски. В разговор тогава с д-р Петър Керемедчиев, областният председател на партията Борислав Банчев бе осведомен, че в лечебното заведение не достигат предпазни маски и веднага намери начин да помогне.

Медицинският персонал ежедневно рискува своето здраве, лекувайки нашите съграждани. Най-малкото, което можем да направим, е да осигурим защита на тези хора, за да са по-спокойни в изпълнението на дълбоко хуманното си призвание. Взаимната помощ и подкрепа ще ни помогнат заедно да преборим това изпитание“, каза Борислав Банчев.

Д-р Керемедчиев благодари за помощта, споделяйки, че оказаните щедрост и доброта са донесли радост, надежда и по-големи възможности за служителите и пациентите на лечебното заведение.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez