*

ДОСТОЙНА БИТКА НА СПАРТАК-ВРАЦА СРЕЩУ СТОЛИЧАНИ

|

Първи домакински мач за сезона изигра волейболният отбор Спартак-Враца срещу Булдогс /София/ на 21 октомври.

Врачани претърпяха загуба с 3:2 гейма от отбора на Булдогс в дивизия Б2 на ЛВЛ Волеймания. Срещата се изигра в залата на ПППМГ като битката продължи 2 часа и 5 мин.

Спартак взеха първите два гейма след добра игра при блокада и атака. В третия гейм настъпи отпускане в редиците на врачанските волейболисти, което доведе до отслабване на посрещането и съответно до загуба на гейма.

В четвъртата част тимът от Враца се съвзе и оказа сериозна съпротива на противника като водеше след второто техническо прекъсване, но преднината бързо бе стопена и геймът бе спечелен с 25:23 в полза на гостите от София. В тайбрека зрителите в залата бяха свидетели на истинска битка, когато резултатът стана равен при 14:14.

Доза късмет не достигна на Спартак и те загубиха петия гейм с 19:17, съответно и мача. Може да се отличи стабилното представяне от сервис линията и играта в нападение. Искрен Иванов се отличи с 26 т., а капитанът Владислав Карталов добави 21 т. Спартак Враца излязоха в състав: капитан Владислав Карталов, Искрен Иванов, Петър Петров, Иван Иванов, Недялко Петков, Георги Божинов, Станислав Герганов, Марин Ивано /либеро/ и Михаил Иванов /треньор/. Следващия мач за врачани е на 29.10.17 в София срещу отбора на Бам Бам.

 


ОЩЕ ОТ "СПОРТ"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez