*

ДЖОНИ ВЕЛИНОВ ПРЕД БР: ЦСКА Е ЕВРОБОЕЦЪТ, БИЕМ БАТЕ БОРИСОВ, А СЛЕД ТОВА И ЛУДОГОРЕЦ!

|
ДЖОНИ ВЕЛИНОВ ПРЕД БР: ЦСКА Е ЕВРОБОЕЦЪТ, БИЕМ БАТЕ БОРИСОВ, А СЛЕД ТОВА И ЛУДОГОРЕЦ!

Джони Велинов пред БР: Коронавирус в БАТЕ Борисов?! Докато не видя с очите си, не вярвам на някои неща...

Легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор Георги Велинов е убеден, че „червените“ ще победят БАТЕ Борисов в Лига Европа. Двубоят от втория квалификационен кръг е в четвъртък на стадион Българска армия от 20:00 часа.

„Изиграхме труден мач срещу Черно море във Варна. Вече всички срещи са трудни, всички скачат срещу ЦСКА и много добре знаете защо. Аз чакам и съм убеден, че тази година ще бъдем хегемон. Очаквам в четвъртък победа срещу БАТЕ Борисов, а след това в неделя да победим и Лудогорец. Евентуален успех в четвъртък знаете колко мотивиращо ще подейства на футболистите. Две победи в рамките на няколко дни и всичко приключва... Надявам се това да стане, защото имаме потенциал. Имаме добри футболисти, знам как работи Стамен Белчев“, коментира Джони Велинов в интервю пред Букмейкър Рейтинги.

На въпрос по горещата тема, свързана с Коронавирус в лагера на БАТЕ Борисов, бившият вратар отговори: „Аз не вярвам на някои неща, докато не видя с очите си. Знаем се и се познаваме. Така че приказките са едно, съвсем друго е действителността. Нека видим какво ще се случи в четвъртък и тогава да коментираме за заразени и т.н.“

Велинов коментира и моментното състояние на „червените“: „Това е истински отбор, който се бори до края. Няма никакво значение кога ще вкараш головете, важни са точките. Във Варна бяхме близо и до обрата, който щеше да ни донесе три точки. За какво да отмъщаваме срещу БАТЕ Борисов? Ние си играем за нашата кауза, за да покажем кой е евробоецът. А кой е той, ние сме го показали през годините. Убеден съм, че ще победим и двата отбора.”

https://bookmaker-ratings.bg/news/dzhoni-velinov-pred-br-tsska-evroboetsat-biem-bate-borisov/

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez