*

ДЕЦАТА НА БЯЛА СЛАТИНА ПОЛУЧИХА ДАРЕНИЕ

|
ДЕЦАТА НА БЯЛА СЛАТИНА ПОЛУЧИХА ДАРЕНИЕ

Децата от детските заведения на територията на община Бяла Слатина получиха дарение от „Лайънс клуб“ гр. Плевен, който е част от международната неправителствена благотворителна организация“Лайънс Интернешънъл“.  Галин Найденов представител на Организацията, заедно с кмета на общината, инж. Иво Цветков и председателят на ОбС Веселка Борисова, посетиха детските заведения, за да им поднесат своя подарък.

Благодарение на добрата комуникация и взаимодействие на“ Лайънс клуб“ и община Бяла Слатина, тази година за първи път дейността на клуба беше изнесена извън Плевен- направени бяха очни скринингови прегледи в детските градини на територията на общината, тестове за диабет в международния ден за борба с диабета, а сега нашите деца получиха като новогодишен подарък една много популярна в света игра- „Нудълс“, която предразполага към творчество, фантазия и  развитие на въображението. На децата бяха подарени още  и цветни моливи и книжки за оцветяване.

Инж. Цветков благодари за вниманието и жеста към  децата от страна на „Лайънс клуб“, и след като пожела на всички весели и щастливи празнични дни, той изрази увереност , че това партньорство ще продължи и в бъдеще.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez