*

Д-Р ИВО РАЛЧОВСКИ В КРИВОДОЛ: РАБОТЯ ИЗЦЯЛО ЗА КАУЗАТА НА СЕВЕРОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

|

„Работя изцяло за каузата на Северозападна България. Вие самите с всеки изминал ден се убеждавате, че нещата в този край се подобряват и нашият живот става все по-добър.” Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ д-р Иво Ралчовски на среща с жители от община Криводол. Той подчерта, че за него е чест и предизвикателство да бъде в най-добрата листа за предстоящите Евроизбори.

„Реконструкцията на пътя Ракево–Баурене и Ракево–Добруша–Градешница стана факт благодарение на европейската солидарност. Затова ни е нужна Европа. Европа, която е солидарна с България”, подчерта д-р Ралчовски. Той сподели, че препълнената зала с хора, които имат позитивно излъчване, знаят за какво работят, какво желаят и имат ясни виждания за това как да се развива страната ни, го прави по-голям оптимист за бъдещето на България и ЕС.

„Ние искаме Европа тук и сега. Не желаем децата ни да заминат за големите европейски градове. От миналата година процентът на младите хора, които напускат България, е по-малък от процента на завръщащите се в страната ни. Те виждат развиваща се икономика и работещи институции, благодарение на които оценят България като европейска държава”, каза още той.

Д-р Ралчовски призова присъстващите да подкрепят силния отбор на ГЕРБ на 26 май, за да се присъедини към голямото семейство на Европейската народна партия (ЕНП) и продължи устойчивата си политика в следващия мандат на Европейския парламент.

„Европейският път е без алтернатива. Някои от вас споделиха, че за последните 45-50 г. няма едно свършено нещо – много хора обещавали, но само благодарение на кметовете, депутатите, министрите и евродепутатите от ГЕРБ вече има конкретика в населените места”, заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел.

Тя подчерта, че кандидатите за евродепутати от ГЕРБ познават всяко едно писано и неписано правило, така че да защитят интереса на българските граждани по най-добрия начин. „Пожелавам си да взимаме разумни решения на 26 май и да затвърдим успешния екип на ГЕРБ в Европа. Там, където не само ни чуват, но и там, където няма нито една затворена врата пред нас”, категорична бе Майдел.

„Ние сме част от голямото европейско семейство, което трябва да ценим и уважаваме. Заставаме пред вас със самочувствието за това, което сме постигнали през последните години на европейско ниво, със самочувствието на хора, които са дали своя принос България да има тежест в Европа”, заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Асим Адемов.

Адемов бе категоричен, че е изключително горд от факта, че правителството е издигнало като основен приоритет образованието.

Бившият евродепутат от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев изрази подкрепата си към кандидатите за евродепутати от ГЕРБ. „Всички те имат експертиза и енергия. Те могат не просто да преследват каузи, а винаги да постигат резултат. Затова на 26 май гласувайте с номер 12 в интегралната бюлетина”, призова Уручев.

Областният координатор на ПП ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова бе категорична, че ГЕРБ е единствената партия, която управлява разумно.

„Когато ГЕРБ ръководи държавата, има икономическо развитие и доходите растат“, каза тя.

На срещата присъстваха още председателят на Общински съвет - Криводол и общински ръководител на Петър Комитски, общински съветници и жители на общината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez