*

Д-Р ИВО РАЛЧОВСКИ: ЦЕЛТА НИ Е ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО ДА УСЕЩА ПРИСЪСТВИЕТО НА ЕВРОПА

|

Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ д-р Иво Ралчовски се срещна с жителите на Тишевица и Голямо Пещене. Той представи приоритетите на кандидатите, включени в листата на партията за евроизборите.

„Целта ни е всяко населено място да усеща присъствието на Европа. Ние от листата на ГЕРБ сме пряко ангажирани с програми, насочени към малките населени места. Уверен съм, че през следващите години европейските инвестиции ще се виждат все по-ясно и в най-малкото село. България продължава да се развива и върви напред благодарение на политиката на правителството и европейските фодове”, каза д-р Ралчовски. Той изрази увереност, че ще продължи тенденцията за намаляването на безработицата и увеличаване на средствата за малките населени места.

„Тези избори са важни, за да продължим правилната посока на развитие, затова на 26 май гласувайте с номер 12 в бюлетината”, призова д-р Ралчовски.

Областният ръководител на ГЕРБ инж. Петя Аврамова посочи, че благодарение на европейското финансиране са изпълнени много важни проекти за България.

„Правителството показа своята грижа и отговорно отношение към Северозапада с включването на д-р Иво Ралчовски в листата на ГЕРБ за предстоящите евроизбори. Основен приоритет е магистралата от Видин до Враца и скоростният път от Враца до Ботевград. Това е важно, защото всички инвеститори искат да има добра инфраструктура и свързаност. Добрата новина е, че във Враца има вече инвеститори, които ще строят големи заводи и ще се откриват стотици работни места. Сигурни сме, че с изграждането на скоростната отсечка ще се увеличат и инвеститорите. Ние ще работим за това, а аз вярвам, че вие ще ни подкрепите с номер 12 в бюлетината на 26 май ”, допълни Петя Аврамова.

Общинският ръководител на ПП ГЕРБ Малина Николова заяви, че Враца и Северозападът имат достойно място в листата на ГЕРБ с уважаван представител като д-р Ралчовски. Тя обърна внимание и на огромното значение на предстоящите избори.

„Това са определящи избори за посоката на развитие за България. Правителството и премиерът Бойко Борисов се ползват с огромно доверие в Европа, и това което се създава в последните години, трябва да има траен резултат. За да се случи, ние трябва да подкрепим ПП ГЕРБ и достойния кандидат на Северозапада", заяви Малина Николова.

Своята подкрепа за д-р Ралчовски изразиха и общинските съветници Мариана Петкова, Хенриета Георгиева, Васил Василев, Нели Стоянова и Десислава Димитрова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez