*

Д-Р ИВО РАЛЧОВСКИ: ЦЕЛТА НИ Е ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРЕОБРАЗЯВАМЕ И ПО-МАЛКИТЕ НАСЕЛЕНИ МЕСТА

|

„За мен е чест да бъда част от силната листата на ПП ГЕРБ за предстоящите европейски избори. Съзнавам и огромната отговорност, която поемам пред всички вас, но искам в Европейския парламент наред с гласа на България, достатъчно ясно да се чува и гласът на Северозапада. Ние сме най-силния отбор, защото предлагаме аргументи”. Това заяви кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ д-р Иво Ралчовски по време на среща с жителите на Чирен. Той разговаря и с членове и симпатизанти на партията в селата Баница и Девене.

„Аз съм убеден, че това, което Европа даде на България в последните 12 години, е много и благодарение на това страната ни променя визията си, икономиката си, социалната си дейност и става едно по-добро място за живеене. Ние искаме да надградим постигнатото в следващ мандат, а резултатите са видими. Целта ни е да продължим да преобразяваме и по-малките населени места, за нас всеки човек е важен”, категоричен бе д-р Ралчовски. Той призова жителите на Баница, Девене и Чирен да направят правилния избор с номер 12 в бюлетината, за да продължи европейското развитие на България.

"Вярваме, че категорично ще подкрепите ПП ГЕРБ на предстоящите европейски избори, защото виждате реални резултати от политиките, които провежда. ГЕРБ работи усилено да запази тенденцията младите хора да остават в България, а тези, които са я напуснали, да се завърнат. Бъдете сигурни, че и в лицето на д-р Иво Ралчовски може да срещнете подкрепа за завръщането на вашите деца и внуци в страната, където да работят достойно с подобаващо възнаграждение. Правилният избор е листата на ПП ГЕРБ на 26 май с номер 12 и преференция за д-р Ралчовски - 111", посочи общинският съветник от ПП ГЕРБ Хенриета Георгиева.

Общинският съветник Маргарита Ангелова заяви, че голяма част от финансовия ресурс на ЕС се отделя за ОП" Развитие на човешките ресурси". Благодарение на нея безработицата в България е по-ниска от тази в Европа.

"Бъдете активни, защото от това зависи как ще ни погледне Европа и дали ще ни чува. Д-р Иво Ралчовски е човек, който се е доказал и с когото Северозападът ще се гордее", допълни тя.

Ангелова коментира, че правителството също проявява голяма загриженост в овладяването на безработицата, и в частност младежката безработица.

"Считам, че за Северозападна България, за област Враца, община Враца и всички населени места от общината, е огромна чест достоен човек и изключителен професионалист като д-р Ралчовски да бъде номиниран за кандидат за евродепутати в листата на най-силния отбор, този на ПП ГЕРБ”, категоричен бе общинският съветник Васил Василев.

Василев припомни, че по времето на управлението на политическите опоненти на ГЕРБ, се спират еврофондовете.

"В нито една от листите на другите партии няма представител на Северозападна България. Д-р Иво Ралчовски е най-доброто решение", заяви общинският съветник Владимир Христов.

Той поясни защо са важни предстоящите евроизбори

"Дали ще има ЕС и по кой път ще поеме той, зависи от това дали ще надделее разумът на 26 май", допълни той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez