*

ЦВЕТАН ЕНЧЕВ В ПОПИЦА: ДПС ИМА СВОЕТО МЯСТО ВЪВ ВРАЧАНСКО, ТУК СМЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ МАНДАТА И ДА ВИ ПОМАГАМЕ

|
ЦВЕТАН ЕНЧЕВ В ПОПИЦА: ДПС ИМА СВОЕТО МЯСТО ВЪВ ВРАЧАНСКО, ТУК СМЕ ДА СИ ВЗЕМЕМ МАНДАТА И ДА ВИ ПОМАГАМЕ

„Целта на ДПС на тези избори е да влезем в управлението като спечелим повече  мандати. ДПС има своето място във Врачанско. Дълги години сме били ръка за ръка, помагали сме си и не сме обърнали гръб на никого. Важно е да сме все така единни и заедно да си изкараме мандата в областта. Знаете, че съм зад вас - помагал съм и ще помагам с каквото мога“, заяви водачът на кандидатската листа за народни представители на ДПС във Врачанско Цветан Енчев пред жители на белослатинското село Попица.

С хората се срещнаха и местните имена от листата Касъм Касъмов, Бранимир Бочев, както и Христо Найденов, които представиха приоритетите на партията, подкрепяща предимно жителите на малките общини.
„ДПС е единствената партия, която обръща внимание на ромския етнос. Всички останали се интересуват от нас само по време на избри, а след тях дори не ни поздравяват. В ДПС сме единни - не ни делят, не се срамуват от нас, считат ни за равни.“, припомни Касъм Касъмов.

Бранимир Бочев благодари на жителите на Попица за силната подкрепа на парламентарните избори през април:
„ Постигнахте много добър резултат въпреки трудностите. Заедно сме, силни сме и можем много. В ДПС държим на личното отношение към обикновения човек, то е нашата сила, нека я покажем на 11 юли“, допълни той.

„Само с по-високи резултати можем да участваме в управлението на държавата и да променяме населените места, да подпомагаме на бизнеса, да помагаме на хората, на пенсионерите, да протегем ръка на здравеопазването, да оправим общините, улиците, ВиК –мрежата, канализацията и най-вече да разкрием нови работни места. Искаме да сме във властта, за да сме в подкрепа на държавата и Северозападът, които са най – бедните кътчета на ЕС. ДПС заслужава да участва в управлението, защото е показало, че се грижи за всички. От 12 г. едни колеги управляват с празни приказки и мачкане. Време е да ги изпратим“, призова Енчев.

Той апелира жителите на Попица и на Белослатинско отново да подкрепят кандидатите на Движението, за да влезе ДПС във властта и да управлява отговорно и с грижа за хората.

За ДПС с №7 в интегралната бюлетина! 

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez