*

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СТИГНА ДО С. ДЪЛГИ ДЕЛ, СРЕЩНА СЕ С ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЕТО

|
ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СТИГНА ДО С. ДЪЛГИ ДЕЛ, СРЕЩНА СЕ С ПОСТРАДАЛИ ОТ НАВОДНЕНИЕТО

Вместо парадно откриване на предизборна кампания кандидат-депутатите на ГЕРБ от региона тръгнаха кам бедстващите села. Първата им спирка бе в с. Говежда. Около 10 часа Златко Тодоров, Петър Якимов и шефа на предизборния щаб Цветан Цветанов стигнаха до най-пострадалите семейства в с. Дълги дел. За да ги чуят от какво имат нужда и как да им помогнат.

Участието ни в почистването в наводнените райони не е част от предизборната кампания на партията, заяви пред Нова телевизия Цветан Цветанов.

Заедно с колежките си от ГЕРБ Цецка Цачева и Десислава Атанасова, той ще помага на хората от наводненото в община Георги Дамяново.

Цветанов заяви категорично, че с действията на гербаджиите не се търси нищо конкретно и те не са PR акция. От своя страна Цецка Цачева заяви, че е много по-добре за нея да помогне на пострадали, отколкото да води несмислени дебати.

Вчера Бойко Борисов разпореди на всички 470 кандидати от листите на партията да спират кампанията и да заминават в наводнените райони.

Цветан Цветанов, обиден от репликата, че гумените му ботуши са нови и неизползвани, напомни, че има и такива, които е използвал вече.

„Винаги когато е имало бедствие, винаги сме реагирали адекватно", заяви Цветан Цветанов. „Например в Мизия всички наши структури бяха на място, бяха осигурени целево 80 000 лева. Когато стана бедствието в „Аспарухово", веднага изпратихме Стефко Буруджиев, за да подпомогне методически за изготвянето на проекти. В Георги Дамяново също ще бъде изпратен Стефко Буруджиев, който ще помогне за описването, за да могат да кандидатстват в междуведомствената комисия", заяви Цветанов. Той припомни и драмата в село Бисер, когато в качеството си на вицепремиер е бил цяла седмица на място.

От ГЕРБ настояват, че още от миналата седмица първи са посетили домовете на хората в Северозападна България, първи им занесли вода. 

„В никакъв случай не мога да се съглася с констатацията, че това е пиар акция", заяви Десислава Атанасова.

* * *

Във Фейсбук Цветан Цветанов написа:

От 8:00 часа тази сутрин с колегите кандидати за народни представители на ГЕРБ от Видин, Враца, Монтана, Плевен и други области сме в Община Георги Дамяново (Монтанско), за да помогнем на пострадалите от наводненията хора при разчистването на домовете им. Аз съм в групата на колегите, които ще разчистваме калта от домовете на хората в село Дълги дел. Освен нас, всички кандидати за депутати от ГЕРБ от днес сме при хората в засегнатите региони - Бургаско, Димитровградско, Силистренско и Добричко. На критиците ни трябва да напомним, че както днес, така и винаги до сега, ГЕРБ помага на пострадалите хора от цялата страна в трудни моменти. Примерите за това са много и хората ги знаят. А тези, които продължават да ни обвиняват в предизборен популизъм - да заповяда при нас с кофа, лопата и ботуши. Както заедно с нас дойдоха и много членове и симпатизанти на ГЕРБ от цялата страна.

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez