*

ЧУДЕН ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА НА ВРАЦА

|

Десетки малки и големи жители и гости на Враца посрещнаха Дядо Коледа, който тази година пристигна с красиво украсено атракционно влакче. На площад „Христо Ботев“ бе подготвена празнична програма, в която участие взеха талантливи възпитаници на детска градина „Европейчета“, вокална група „Детелинка” при ЦПЛР „Център за работа с деца” и Балетна школа към НЧ „Развитие 1869“.

„Пожелавам на децата на Враца да бъдат здрави, усмихнати и щастливи. Искам да благодаря на учителите, че се грижат за тях, а на родителите пожелавам да не престават да подкрепят децата си и да ги обичат, защото те имат най-много нужда от това. Пожелавам ви Весели коледни празници“ - каза в приветствието си кметът Калин Каменов.

Кулминацията на вечерта бе запалването на пъстроцветните светлини на осемметровата коледна елха, която тази година е украсена с нови фигурални елементи – 30 светещи звезди.

Тържеството, с което бе дадено началото на Коледните и новогодишни празници, завърши с красива заря, която озари небето над Враца.

На 7 декември Добрия старец ще бъде посрещнат и в ж.к. „Дъбника“ и ще бъдат запалени светлините на коледно дръвче. Празникът ще започне в 16:30 ч.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez