*

ЧЕСТИТО, ВРАЧАНИ! „БОТЕВ“ – ВРАЦА ВЕЧЕ Е ВЪВ „В“ ГРУПА

|
ЧЕСТИТО, ВРАЧАНИ! „БОТЕВ“ – ВРАЦА ВЕЧЕ Е ВЪВ „В“ ГРУПА

Футболният клуб „Ботев“ – Враца, който изпълваше сърцата на поколения врачани с въодушевление вече е във „В“ група. Разгневени фенове буквално взривиха социалните мрежи, изразявайки възмущението си.

Кметът на Враца Николай Иванов, който е главният виновник за това състояние на отбора високомерно мълчи. Мълчание е обхванало и всички придворни медии, които в други ситуации не спестяват хвалбите към „градоначалника“.

Кой ще обясни сега на врачани къде потънаха парите им? Близо два милиона лева изтекоха в нечии джобове, а резултатът? Резултатът е – от „А“ група ФК „Ботев“ се озова във „В“. Под мъдрото ръководство на Николай Иванов. И под благия поглед на общинските съветници. Четири години от данъците на врачани се наливат пари като в каца без дъно. Без отчет. На тъмно.

Пропадането на футболния отбор обаче е само един щрих от тоталното пропадане на града като цяло. Тежкият Криводолски синдром е обхванал всички сфери на живота ни. Живеем в един нескопосно режисиран, но добре платен медиен свят. Свят на илюзии и захарен памук. В реалния живот картината е батална. Съсипан град, провалени проекти за над 180 милиона лева, опоскан бюджет, а за капак – над 30 милиона общински дълг.

Врачани питат – къде се изпариха 7-те милиона, които правителството на Орешарски отпусна за асфалтиране на улиците във Враца? Къде потънаха парите от проекта за Леденика? Къде са 11-те милиона, преведени авансово за довеждащ водопровод? Къде са парите за пречиствателна станция?

Въпроси, на които не очакваме Николай Иванов да отговори.

Всъщност, единственото нещо, което очакваме от Николай Иванов е да си събере придворните и да се маха. Час по-скоро! За да не се налага да го изритаме!

Валя КРЪСТЕВА


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez