*

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА ПОДКРЕПИ КАЛИН КАМЕНОВ

|

Председателят на Народното събрание потвърди ангажимента на правителството на ГЕРБ към Северозападния регион

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева посети Враца по покана на кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов. Г-жа Цачева разговаря с представители на бизнеса от общината за най-належащите им проблеми и за ангажиментите на правителството на ГЕРБ в региона. Лошата инфраструктура, липсата на кадри, обезлюдяването са основните фактори за липсата на нови инвестиции и развитие на бизнеса в региона. „Правителството на ГЕРБ има категоричен ангажимент към целия Северозападен регион“, заяви Цецка Цачева. „Ние ясно виждаме дисбаланса на развитие межуд Севера и Юга в държавата ни и в следващите години усилията ще бъдат насочени в нашия регион“, добави тя. Председателят на парламента посочи като приоритетен за правителството високоскоростния път Ботевград – Мездра – Видин, който трябва да реши един от проблемите в Северозапада. „Съвместни усилия от страна на държавата, местната власт и бизнеса могат да дадат желаният ефект и да започне промяната към добро“, каза г-жа Цачева.

                Председателят на парламента, заедно с кандидатът на ПП ГЕРБ за кмет на Враца Калин Каменов и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ присъстваха на откриването на изложбата „100 години от участието на врачанския край в Първата световна война“ в Регионален исторически музей – Враца. „Трябва да отдадем дължимото на нашите предци, за саможертвата, която са направили, за да бъде България днес свободна и независима държава“, отбеляза Цецка Цачева.

                По-късно Цецка Цачева и Калин Каменов откриха благотворителната кулинарна изложба, организирана от Жени ГЕРБ във Враца. „Калин Каменов е мой личен приятел, когото много ценя и уважавам“, каза г-жа Цачева. „Той е млад, подготвен и компетентен, но това, което винаги ме е впечатлявало у него е устремът, с който винаги се хвърля във всяка задача. Това е човекът, който й трябва на Враца“, продължи тя.

„ГЕРБ винаги печели битките си честно и открито, ние не използваме компромати и черен ПР, нито се боим от тях“, каза пред събралите се Калин Каменов. „Знам, че ние сме изборът на честните хора във Враца, а те са мнозинство“, подчерта той.

Със средствата, събрани на благотворителната кулинарна изложба, организирана от Жени ГЕРБ ще   бъде закупено оборудване за центровете за настаняване от семеен тип във Враца.

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez