*

БСП-ВРАЦА СТАРТИРА ПОДПИСКА СРЕЩУ СДЕЛКАТА ЗА ЧЕЗ

|

От днес във Враца стартира подписка срещу сделката за скандалната продажба на ЧЕЗ. В града ни подписката тече с пълна сила пред офиса на БСП в центъра на града. Стотици граждани се включиха в нея още в първите минути от нейното стартиране. Предстои разкриването на още два пункта.  Те ще бъдат позиционирани пред сградата на Пълномощничеството в ЖК „Дъбника“ и пред „Бялата къща“ в ЖК „Младост“.

„Това е еманацията на управлението на ГЕРБ, продължението на сделките за Дипломатическия клуб в Бояна, който бе закупен от младежи и редица други сделки.  Бея яснота за реалния собственик и произхода на средствата се закупуват активи за десетки и стотици милиони“, категорични са от БСП. 

„И министърът и „Гинка“ са 1 параван, зад който се крият истинските интереси, свързани с правителството на Борисов!“, изрази позицията си по темата Областният лидер на БСП-Враца Иво Лилов. Той бе и един от първите подкрепили подписката срещу сделката за ЧЕЗ.

Събирането на подписи продължава в цялата страна. Те ще бъдат приложени към делото за разваляне на сделката с ЧЕЗ. До момента от БСП са подали 3 сигнала до Главния прокурор.

Юридически екип подготвя и мотивите, с които от левицата ще поискат разваляне на сделката и обявяването й за незаконосъобразна.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez