*

БСП ОБЯВИ КУРС КЪМ СПЕЧЕЛВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. В НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ ИЗБРАХА ВРАЧАНИН

|
БСП ОБЯВИ КУРС КЪМ СПЕЧЕЛВАНЕ НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ. В НАЦИОНАЛНИЯ ПРЕДИЗБОРЕН ЩАБ ИЗБРАХА ВРАЧАНИН

Враца вече има свое представителство в състава на Националния предизборен щаб на БСП. Председателят на Областния съвет във Враца – Ивайло Лилов бе избран в състава на Националния предизборен щаб на БСП. Щабът ще отговаря за организацията и провеждането на предстоящите парламентарни избори, а участието на човек от областта гарантира, че проблемите на област Враца ще са във фокуса на вниманието не само на местно, но и на национално ниво.

Националният съвет на БСП обяви курс към спечелване на предстоящите парламентарни избори. Всички местни и национални структури са мобилизирани с разработването на прагматична и национално отговорна програма за управление на страната, която да ликвидира корупционните схеми и да върне ролята на държавата като защитник на гражданските и обществени интереси.

Ден по-рано, на заседание на Националния съвет на младежкото обединение в БСП за заместник председател бе избран Павел Пешов – областен председател на младежите във Враца, като на него е възложен един от най-отговорните ресори – политики за младежта и спорта.

 


ОЩЕ ОТ "ПОЛИТИКА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez