*

БСП – ВРАЦА С ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ПОВОД КАЗАНОТО ОТ КАЛИН КАМЕНОВ

|
БСП – ВРАЦА С ДЕКЛАРАЦИЯ ПО ПОВОД КАЗАНОТО ОТ КАЛИН КАМЕНОВ

Декларация

на Общинския съвет БСП-Враца

и групата общински съветници от БСП

В сутрешния блок на една от националните телевизии кметът на Община Враца Калин Каменов си позволи съвсем волно и манипулативно да представи пред телевизионната аудитория една вандалщина, станала в града ни преди дни - запалването на колата на общинския  съветник  от БСП Мирон Драганов.

Г-н Калин Каменов търси пожар там, където го няма. Или просто той самият иска да го з3:пали в момент, когато е притиснат да обяснява организираното по сценарий възторжено посрещане на Бойко Борисов във Враца исваления под натиск репортаж на врачанската  телевизия, отразяващ безпристрастно нагласеното пос·рещане.

Кметът сякаш забрави обществените си задълженията относно

.опазване сигурността и имуществото на гражданите и се втурна смело към политически интерпретации, пък ако може да спретне нов скандал и да отклони общественото внимание:

-       случаят е дело на съпартийци на г-н Мирон Драганов, които дори му осъществили натиск да се откаже като общински съветник

-       общинският съветник от БСП Мирон Драганов не е краен като другите от групата съветници и от ръководството, диалогичен е.

В тази връзка се чувстваме задължени да заявим следното:

  1. Груба инсинуация е изразената позиция от кмета Калин Каменов, че г-н Мирон· Драганов е принуждаван от своите съпартийци да освободи мястото си на общински съветник. Кой друг, ако не политическата партия, към коя.то принадлежи, и неговите

„съпартийци", както удобно се изразява Калин Каменов, го предложиха в листата за съветници. Да, той е уважаван наш съгражданин и ние се радваме, че е част от БСП и от групата съветници на БСП.

Кметът Калин Каменов, като юрист, би следвало да е наясно, че при провеждане на оперативно-следствени действия е недопустима публичната разгласа на каквито и да са детайли от проверявания случай. Това е причината Общинският съвет  на БСП и групата съветници да се въздържат от публични изяви.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez