*

БРОЕНИ ДНИ ДО ОСМОТО ИЗДАНИЕ НА МУЗИКАЛНИЯ ФЕСТИВАЛ VOLA OPEN AIR

|

Качествена музика и пъстра дневна програма ни очакват сред прохладните поляни на ПП Врачански Балкан

Запази датите 16ти и 17ти юли, когато Icicle (NL) и Dusty Donuts (GER) ще направят Vola open air’21 настина незабравимо изживяване! Керана и космонавтите, Downshift Collective, KOPRIVA, Kurt Kolev, Ropotamo Co, High Roll и още от най-добрите диджеи също ще са там за теб! Приготви палатката и вземи билети за цялата компания, защото четворният фестивален билет сега е само 110лв. Поръчай го директно тук: https://volaopenair.com/tickets/ и запази своето Vola канче (само за 12лв!), с което ще вземеш любимите си напитки с отстъпка, а и ще съхраниш природата по-чиста.

Освен за дълги нощи с танци и некомерсиална музика, организаторите са се погрижили и за изпълнена със забавления дневна програма. На фестивала тази година гостува Mini Art Foundation (Галина Рьом-Рьойбек, Михаил Райчев, Гео Калев), които ще направят дните вълнуващи както за малките, така и за по-големите почитатели. Със своите работилници и представления, те ще те отведат сред необятните ширини на цирковото изкуство. Жонглиране, акробатика, слак-лайн, социален цирк и още пъстри предложения ще те очакват на върха.

Ще може да се включиш и в традиционната за фестивала работилница за графити, където ще срещнеш свежи съ-участници, с които пъстро да вплетеш хубави емоции със спрей в ръка. Ако пък предпочиташ да си по-скоро наблюдател, то базарчето с ръчно изработени красоти е точно за теб. Сутрините задължително са посветени на волна йога с Яна, а вечерите - на Hip-Hop  филмови прожекции и Open stage Impro изпълнения.

Информация за транспорта и други подробности около фестивала може да следиш на Facebook страницата, както и на сайта https://volaopenair.com. Деца до 14 години влизат безплатно, но задължително с попълнена декларация и придружаващ ги родител или настойник. Непълнолетни лица над 14г. ще могат да влязат с пълнолетен придружител и декларация, която може да намериш на сайта на фестивала.

Ще се видим съвсем скоро на Vola open air’21, за да си подарим заслужено добро лятно настроение с много качествена музика и добра компания!

Vola open air’21 се провежда с любезното съдействие на Национален фонд „Култура“, Обществен дарителски фонд за Враца, Стройрент, Америка за България и бира „Пустиняк“!

 

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар