*

БОРИСЛАВ БАНЧЕВ: ДПС Е ПАРТИЯ НА ПОСТОЯНСТВОТО, НАШИТЕ КАНДИДАТИ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ И КАК ДА ГО ПОСТИГНАТ

|

Реализиране на пенсионна и здравна реформа, осигуряване на качествено образование и повече инвестиции за малките населени места. Това са приоритетите, които кандидатите за народни представители от Движение за права и свободи във Врачанско Цветан Енчев, инж. Десислава Тодорова, Александър Несторов и Христо Найденов представиха пред жители на Нивянин и Малорад.

Кандидатите на Движението благодариха на хората за подкрепата от парламентарните избори през април, когато ДПС и инж. Десислава Тодорова постигнаха блестящ резултат в селото.

„Доказахте, че хората в Нивянин са будни и отговорни граждани, а заедно можем повече. С общи усилия подобрихме състоянието на общинската четвъртокласна пътна мрежа в част от селата, асфалтирахме улици, реновирахме кметството, ремонтирахме сградата на детската градина /ресторанта/, изградихме пенсионерския и младежки клуб. Трудът и проектирането на инфраструктурните проекти са дело на служителите в Общинска администрация - Борован, но те нямаше да се реализират без подкрепата на г-н Енчев“, уточни инж. Тодорова.

Цветан Енчев заяви, че жителите на Нивянин имат късмет, защото се управляват от отговорни хора, които със своето себеотдаване, постоянство и борбеност са използвали всяка възможност да извоюват средства са своите съграждани.

„Благодаря, че ни се доверихте на 4 април, сега отново се нуждаем от вашата подкрепа, защото се борим да сме част от управлението на държавата. Искаме властта, за да помагаме на хората в малките общини, които имат право на достоен живот, достъпно здравеопазване, качествено образование, право да живеят нормално и да се развиват по родните си места.

С популизъм, празни приказки и “Шоуто на Слави” нищо няма да се промени. Необходими са експерти, дали години от живота си в помощ на гражданите, хора управленци, кметове, които познават проблемите ви и имат подготовката и амбицията да работят за тяхното решаване“, допълни Енчев.

Областният председател на Движение за права и свободи Борислав Банчев акцентира пред жителите на Нивянин и Малорад, че ДПС е единствената партия, която е запазила мотото на кампанията си от предходните парламентарни избори.

„ДПС е партия на постоянството, нашите кандидати знаят какво искат и как да го постигнат. Вашият глас от изборите през април не е отишъл на вятъра, въпреки краткия живот на последния парламент. Вие гласувахте за партия, която Европа припознава и подкрепя. Наш представител оглави Партията на европейските либерали. Подкрепете ни отново и на 11 юли“, призова Банчев.

Младите кандидати за народни представители Александър Несторов и Христо Найденов заявиха, че за ДПС са важни приемствеността и заедността в името на общото благо.

„Изказвам най-дълбока благодарност към всички баби и дядовци. Ние младите имаме тежката задача да съхраним и доразвием постигнатото от Вас. В управляваните от ДПС райони се вижда приемствеността между поколенията. В нашите общини има младежки и пенсионерски клубове, защото само заедно можем да съхраним и надградим постигнатото. Позволил съм си на всеки от Вас да дам книга, за да може времето ви да преминава приятно, да се обогатявате и доусъвършенствате. Само, ако сме заедно ще може да сме по-силни, само ако сме по-силни, ще можем да отстояваме интересите на хората във всички кътчета на България“, допълни Александър Несторов.

„Подкрепете отбора на ДПС на 11 юли, за да отидат в българския парламент знаещи и можещи народни представители, които познават проблемите ви и които няма да пестят време и усилия да ги решат. Ние няма да ви излъжем и посрамим. Не сме популисти, не говорим празни приказки. Обещаваме само изпълними неща и не делим хората. При ДПС всички са НАШИ. Със скромността и желанието за работа в полза на всички хора, макар да не сме в управлението, сме постигнали видими резултати. Подкрепете ни и в неделя, за да имате народни представители, на които да разчитате и които ще са ваша опора и след 11 юли“, призова Цветан Енчев.

 

Гласувайте за ДПС с № 7 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez