*

БОЕН КЛУБ СИЛА С ЕВРОПЕЙСКА И ВИЦЕЕВРОПЕЙСКА ТИТЛА ПО ММА

|

На провелото се на 20 и 21 октомври в “Арена Шумен” Европейско първенство по ММА за момчета, кадети и юноши врачанските бойци на „Боен клуб Сила„ успяха да спечелят призови места.

Цветомир Тодоров е седемкратен Републикански и шесткратен Балкански шампион, а вече и Европейски шампион по ММА при юношите в категория до 61 кг. След блестяща игра в четвъртфинала, Цветомир успя да надиграе състезателя на Турция. На финала се изправи срещу Ивелин Добрев от България, с който направиха атрактивна среща, която бе спечелена от Цветомир Тодоров в третия рунд с технически нокаут. Така врачанинът се окичи с европейското злато.

Николай Цветков е републикански шампион за 2018 г., което му осигури квота за европейския форум през октомври. Цветков игра в категория до 48 кг. при момчетата, където се представи отлично. В първата си среща успя да надвие по точки представителя на Украйна, след което отстрани друг опонент от България, което му осигури участие на финал. Във финалната си среща се изправи срещу друг състезател на Украйна, който не успя да надиграе и загуби срещата си с ключ, направен от украинеца. Вицеевропейската титла на Цветков бе задоволителна за първо участие на голям форум на младия боец.

Българският национален отбор спечели отборната купа като след него се наредиха Украйна, Португалия, Турция и Албания.

Равносметката от Европейския шампионат по ММА е златен и сребърен медал за врачанските бойци. Треньорите Асен Асенов и Ивайло Русинов с гордост поздравяват своите възпитаници за добре свършената работа. Целите им са постигнати на сто процента благодарение на отдаденоста на момчетата по време на подготовката. Екипът на „Боен клуб Сила“ благодари на всички, които помагаха за подготовката на момчетата и не на последно място на спонсорите на клуба.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez