*

„БИЗНЕС.БГ“ НА 27 МАЙ 2020 ГОДИНА

|
„БИЗНЕС.БГ“ НА 27 МАЙ 2020 ГОДИНА

Деница Сачева за безработицата, дефицита и осигурителната система в България

На 27 май в "Бизнес.БГ" с водеща Илина Бисерова ще разберем чака ли ни втора вълна на безработица, след лавинообразното нарастване на безработните у нас през последните месеци. Гост в студиото ще бъде социалният министър Деница Сачева, която ще коментира колко устойчива е осигурителната ни система, както и какъв дефицит ще се наложи да се попълва в нея.

В предаването ще се търсят отговори за разликата в компенсацията за хората, останали без работа в България и на тези в чужбина, както и готвят ли се нови социални мерки в подкрепа на хората?

 

Гледайте в "Бизнес.БГ" в сряда в 21.00 часа само по БНТ.

 ***

„БИЗНЕС.БГ“ търси по-задълбочена, и аналитична гледна точка към случващото се в икономическия живот в България и по света. Изключително сериозно е застъпен образователният елемент с разясняване на основни събития и термини, така че да бъдат разбрани и от неспециалист. "БИЗНЕС.БГ" представя интересни и поучителни истории от света на предприемачеството и стопанското управление. В предаването ще търсим отговори какво се случва с парите ни, как да инвестираме, как да управляваме кредитите и спестяванията си и как се постига финансова стабилност.


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez