*

БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА ФОРУМ ЗА СОФТУЕРНИ РАЗРАБОТЧИЦИ

|
БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ ЗА ФОРУМ ЗА СОФТУЕРНИ РАЗРАБОТЧИЦИ

Java2Days и CodeMonsters  конференциите за разработка на софтуер, които са най-мащабното събитие за програмиране и технологии в страната обявиха безплатен вход за професионалисти и ентусиасти.

Специалният билет  “Explorer Pass”  вече е достъпен. Той дава възможност на желаещите да се потопят в атмосферата на целия форум GlobalTech Summit, под чиято шапка се провеждат и конференциите за разработчици. Всеки, регистрирал се за “Explorer Pass”, ще получи достъп до лекции на водещи имена в областта на разработката на софтуер.

Безплатният “Explorer” билет е с ограничен тираж и има за цел да запознае посетителите, които до момента не са имали възможност да посетят Java2Days или CodeMonsters. Конференциите предлагат също и платените Economy и Professional билети, които дават достъп до разширена програма, която включва и още професионални лекции, обучения, хакатони, дискусии и социални събития.

Регистрацията е отворена на сайтовете на всяко от отделните събития – Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech. За улеснение на желаещите, регистрации се приемат и на е-mail: contact-gts@innovationcenter.tech

По време на официалното откриване световно известни мениджъри ще представят бъдещето на разработката на софтуер – навлизането на изкуствен интелект до предизвикателства, свързани със сигурността, IoT (Интернет на нещата). След това посетителите ще имат възможност да се включат в различни технологични дискусии, които представят теми като бъдещето на водещи технологии и платформи за разработка на софтуер, създаване на сигурен код, блокчейн, създаване на софтуер за автономни автомобили, смарт технологии, чатботове и други.

Програмата включва още панели с водещи експерти в областта на човешките ресурси, на които присъстващите ще могат директно да задават своите въпроси и да получат информация как се селектират кандидатите по CV, какво е най-важното по време на интервю, какви са бонусните схеми и, разбира се, ТОП съвети за успешно развитие в технологичния бранш.

За предприемачите са предвидени дискусии с мениджъри от водещи технологични компании, както и с инвеститори от Силициевата долина.

От 27-ми до 29-ти ноември повече от 100 световноизвестни лектори ще представят последните тенденции в областта на разработката на софтуер и ще споделят опита си с посетителите.Всички събития и съпътстващите инициативи ще се проведат в Конгресния център на НДК (зали 3, 3.1, 3.2, 7, 8, 9 и прилежащите фоайета и малки зали за срещи).


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez