*

БЕЗОБРАЗИЯ ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА ЗАТВОРА В ПАЗАРДЖИК

|
БЕЗОБРАЗИЯ ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА ЗАТВОРА В ПАЗАРДЖИК

Осъдени за убийства, кражби, измами и изнасилвания в затвора в Пазарджик излъчват на живо как пият домашна ракия зад решетките. Наказанията не ги спират, а надзирателите са демотивирани, съобщава bTV.

Зад решетките на затвора в Пазарджик присъдите си излежават 400 човека. Там са и хора, обвинени за участие в организирани престъпни групи, които не би трябвало да имат връзка с външния свят.

Петър Стоянов е един от затворниците, който има шест присъди за 7 г. затвор. Твърди, че притежава телефон още от самото начало на престоя си. Активният във "Фейсбук" потребител сам качва клипове, на които се вижда как се дрогира на купон в килията си.

Забавленията зад решетките продължили и тази седмица, като този път лишените от свобода употребяват и алкохол. 
В качения клип е видимо, че цялата тази ситуация не притеснява затворниците, а напротив - отправят целенасочена провокация към директора на затвора - Веселин Коцев.

След излъчения пред директора на затвора материал, той посочва, че осъденият Петър Стоянов „може да шмърка всичко – от аспирин до брашно”.

Веселин Коцев разказва, че преди време на същото лице на шкафчето му е била намерена трева, след което са го предали на прокуратурата, но друг е поел вината и наказанието му е било отменено.


ОЩЕ ОТ "БЕЗ КОМЕНТАР"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez