*

„БАЛ С МАСКИ“ В БЕЛОГРАДЧИК

|
„БАЛ С МАСКИ“ В БЕЛОГРАДЧИК

В Белоградчик се проведе традиционният „Бал с маски“, организиран от Центъра за подкрепа за личностно развитие – Детски комплекс. Включиха се повече от 50 деца и ученици, представители на всички школи, клубове и кръжоци. Домакин на събитието бе ресторант „Мислен камък“, където присъстваха и родителите, баби и дядовци. А най-малкият участник в проявата бе малката Рая, която след 10 дни ще навърши една годинка.

 

Участниците в интересното шоу бяха вложили голямо старание като са подготвили разнообразие на интересни маски и костюми – плод на тяхното въображение и талант и, разбира се, с ценната помощ на своите родители. Освен могото  приказни герои тук бяха готвачът, докторът, мотористът, пеперудата, калинката и още много, много други.

В празничната зала цареше прекрасна атмосфера, наситена с любими песни, игри и закачки, допълнени с чудесно настроение, усмивки и веселие.

Участниците в проявата демонстрираха своите похвални умения, както в народните хора, така и под звуците на денс музиката и  латинотанците.

 Пресслужба община БелоградчикЭ


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВИДИН"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

ВМРО това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez