*

АВАРИЙНИ ВИК УСЛУГИ В ПОМОЩ НА ДОМАКИНСТВАТА

|
АВАРИЙНИ ВИК УСЛУГИ В ПОМОЩ НА ДОМАКИНСТВАТА

Питате ли се, какво би станало, ако тръбите се спукат през нощта? Отговорът изглежда лесен, спираме водата на входа и чакаме утрото, за да дойде водопроводчик. Това обаче не е единственото решение, тъй като на разположение са множество фирми за ВиК услуги, които имат аварийни екипи и могат да реагират при подобен проблем. С едно позвъняване ще пристигне екип от водопроводчици, които ще предотвратят разпространението на аварията.

Кои са най-честите ВиК проблеми?

 

В старите панелни блокове, хоризонталните и вертикални тръби, не са сменяни от много години. Това обаче може да доведе до големи проблеми. Амортизацията на щранговете води до спукване / счупване на тръби, които пък стават повод за големи наводнения. Най-доброто решение за потребителите е, да се ориентират към фирма за смяна на щрангове, която да сложи нещата в ред. Колкото по-бързо се направи този ремонт, толкова по-добре за хората.

Преливащите канали също предизвикват паника у домакинствата. Става ли сме свидетели на оплаквания от проблеми с канализацията и по тънките часове. В този ред на мисли, е добре да се ориентирате към денонощни ВиК услуги, с чиято помощ да се премахне аварията. Да, наистина мнозина се опитват да се справят с подръчни средства, но това невинаги е възможно.

Течовете, наводненията, стария тръбопровод и запушените тоалетни, са все поводи да потърсите съдействие от водопроводчик. Съветваме Ви да изберете добър специалист или направо да се възползвате от екипите предлагащи ВиК услуги във вашия град. Трудностите, които идват от водопровода и канализацията, не трябва да бъдат оставяни, без надзор.

Скъпи ли са спешните ВиК услуги?

 

Много хора смятат, че спешните ВиК услуги са по-скъпи. Имайте предвид, че има фирми, които не слагат допълнителни такси, за да дойдат и да се преборят с излезлите извън строя тръби и канали. За да намерите добра фирма, е нужно да прегледате офертите в интернет, и ще придобиете представа кой и какво предлага. Не забравяйте да прочетете коментарите на клиентите, тъй като в тях до голяма степен се крие истината за възможностите на фирмата.

Без значение, дали Ви трябват ВиК услуги за смяна на щрангове или отпушване на канали, е необходимо да бъдете готови. Запишете номера на фирмата в телефона или тефтера си, ако искате аварийният екип да бъде на място, когато изпаднете в патова ситуация. Бързата реакция на водопроводчиците ще предотврати по-сериозни последици дошли от течовете, влагата и спуканите тръби. Такъв тип помощ е винаги добро дошла, така че мислете с една идея напред в бъдещето.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez