*

АНТОНИ ЗДРАВКОВ БЕСЕН НА СЪДИЯТА НА МАЧА БОТЕВ/ВР/ - ЦСКА /видео/

|

Треньорът на Ботев (Враца) Антони Здравков побесня по адрес на съдията Александър Костадинов по време на срещата с ЦСКА, завършила 3:4. Причина за гневната реакция на специалиста бе различният критерий на рефера при показване на червения картон на Маринов, а преди това бе Стоянов от ЦСКА получи жълт при идентична ситуация. Здравков дори скъса картоните на рефера и на свой ред му показа червен, за което бе изгонен от скамейката. Той призна прегрешението си, но бе категоричен, че съдията е повлиял на резултата с решенията си и е бил крайно афектиран.

"Правилно бях изгонен, но и съдията трябваше да си тръгне с мен. Трябваше да бъде сменен заради слабо съдийство. Искам да видя дали ще бъде наказан. Ако беше дал червеният картон на футболиста на ЦСКА, идобщо нямаше да се стигне до последващите ситуации и едва ли ЦСКА щеше да ни победи играейки 80 минути с човек по-малко", каза Здравков. * * * Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път нападна част от футболните рефери. Това босът на "белите" стори след победата над Пирин (Гоце Делчев). Стефанов коментира и ситуацията по време на мача Ботев (Враца) - ЦСКА, при която съдията отсъди дузпа в полза на врачани, но не изгони Костадин Стоянов, който спря топката с ръка.

"Дано не се случват грешки на съдиите в мачовете, които остават до края на сезона. Да не ги притесняваме реферите с постоянни приказки по техен адрес. Човешко е да грешат и ги разбираме. Лошото е, когато има такива услужливи като Дюран - Дюран (Ахмед Ахмед).

Те просто застават на колене, винаги когато ги помолиш за услуга. Шуменският обаче (Станислав Тодоров) освен услужлив, е и много нагъл. Изпечен мошеник, въпреки че му дават някакви международни мачове да води. Дано Таско Тасков си вземе бележка. Ориентацията му обаче към Разград е до такава степен очевадна, че не е нормално", заяви Стефанов.

Съжалявам за това, което се случи по време на мача Ботев Враца - ЦСКА. Мисля си обаче, че Стоянов удари топката с ръка, но не е било това с умисъл и той не знаеше дали кълбото ще влезе във вратата. Реферът беше прав да не го изгони. Не мисля, че грешките в мачовете днес са били тенденциозни", добави босът на "белите".


ОЩЕ ОТ "С/ЪС/ КОМЕНТАР"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez