*

"АБЕ, ЩОМ СМЕ ГИ БИЛИ, ЗНАЧИ Е ИМАЛО ЗАЩО!"- БОЙ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ /видео/

|

Кадрите са от емисия на bTV. „Абе щом сме ги били, значи е имало защо”. Това е написал във фейсбук приятелят на 15-годишната Таня Георгиева, която бе приета с 4,3 промила алкохол в кръвта, след като нейната компания преби екип на Спешна помощ. Гаджето й се казва Борислав Ангелов, а коментарът му е по повод мнение на абитуриента Ади Попов, в чийто дом се разигра скандалът. Самият Попов е подел дискусията вчера с думите „Ей, балъчета, бавихте се 20 мин., как лъжете!” Вчера пък е написал „Таня, дръж се, ние сме с теб”, съобщава bTV.
Друг от участниците в побоя над екипа на Спешна помощ си признава, че е лъгал, за да не бъде арестуван.
“Понякога е добре да си актьор, за да не лежиш 72 часа. Боли ме сърцето. Айде към МВР болница по стълбите и кой на каде”, пише Лео Панов на профила си във Фейсбук.

Друга тийнейджърка, пожелала анонимност, разказа пред bTV, че компанията на Ади „сто процента е взимала някакви неща” в нощта на бала му. Момичето добави, че е сигурно за трева, но за по-тежки наркотици не може да коментира.

По думите на анонимната девойка родителите на Ади почти винаги си били вкъщи по време на купоните у тях.
„Първо вярвах, че линейката се е забавила, но Ади каза 20 мин., а майка му – 40”, допълни момичето.
„Ако наистина са искали да помогнат на Таня, нямаше да бият лекарите”, каза още то.

По думите на тийнейджърката някои от компанията са конфликтни, „ходят по мачове и се бият”. Във фейсбук профила на 19-годишния Ади Панов присъстват снимки от футболни срещи и такива с логото на ЦСКА, както и свастики.

Телефонът на Ади Панов беше изключен. По-късно се свързахме с приятелят на Таня - Борислав. По думите му един от лекарите нарекъл момичето "мръсна пияница" и казал, че нищо й няма. "Линейката закъсня с поне 30-40 минути", категоричен веше Борислав. По думите му Таня припаднала, а той бил самият бил там 20-тина минути.

Казва, че не знае какво точно е станало, но причина за боя било именно закъснението на "Спешна помощ". Младежът не можа да обясни как така цялата компания не е забелязала, че Таня е доста пияна и не са направили нищо, за да я предпазят. Оправда се с това, че не е бил там през цялото време. Борислав не пожела да застане пред камерата на bTV. Добави, че няма какво да каже на лекарския екип, който пострада при инцидента.


ОЩЕ ОТ "С/ЪС/ КОМЕНТАР"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez