*

606 АБСОЛВЕНТИ ОТ СТОПАНСКИЯ ФАКУЛТЕТ НА ЮЗУ „НЕОФИТ РИЛСКИ“ ПОЛУЧИХА ДИПЛОМИТЕ СИ

|

На тържествена церемония днес бяха връчени дипломите на абсолвентите от випуск 2016 на Стопанския факултет към Югозападния университет „Неофит Рилски“ – Благоевград. Своите дипломи получиха 606 абсолвенти в ОКС „бакалавър“ и ОКС „магистър“ от специалностите „Стопанско управление“, „Туризъм“, „Финанси“, „Счетоводство и контрол“, „Маркетинг“, „Международни икономически отношения“, „Икономика на публичната сфера“, „Счетоводно-финансов мениджмънт“, „Управление на проекти“, „Мениджмънт и маркетинг на международния бизнес“, „Международен туризъм“, „Управление и развитие на човешките ресурси в стопанския сектор“ и „Мениджмънт на хотелиерската и ресторантьорска дейност“.

Деканът на Стопанския факултет доц. д-р Преслав Димитров откри тържеството и поздрави абсолвентите. Той им пожела да бъдат здрави, да сбъднат всичките си мечти и да вярват в себе си.

„Завършвате висше училище, което се е опитвало и опитва винаги да дава бизнес умния на своите възпитаници – умения да се реализирате добре, да можете да управлявате, да се грижите добре за вашето семейство и за близките си, и за фирмите и организациите, които ще управлявате“, каза в приветственото си слово доц. Димитров. Той подчерта, че вратите на Стопанския факултет ще бъдат винаги отворени за своите възпитаници, а преподавателите ще продължават да им помагат и да ги подкрепят.

Дипломите на отличниците връчи зам.-ректорът на Югозападния университет "Неофит Рилски" проф. д-р Антони Стоилов. Той поздрави абсолвентите и от името на ректора доц. д-р Борислав Юруков, като им пожела късмет, щастие и успешна реализация.

 „Във ваши ръце е както собствената ви съдба, така и съдбата на държавата, в която живеем. Направете така, че да живеем в страна, с която да се гордеем“, каза проф. д-р Антони Стоилов в приветственото си слово.

Първенец на випуск 2016 е Ивана Иванова, завършваща специалност „Международни икономически отношения“ с успех 5.86 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити. Сред отличниците са и Надежда Петкова, Софи Бохорова, Изабела Иванова, Ивета Волева, Мартина Стоименова, Десислава Тодорчева и Диана Маринкова. Отличниците получиха плакет на университета за показаните високи резултати в процеса на своето обучение. 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez