*

4 ПОБЕДИ НА БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС НА МАСА НАПРАВИ СЪСТЕЗАТЕЛЯТ ОТ ВРАЦА ПЛАМЕН ВЪРБАНОВ

|
4 ПОБЕДИ НА БАЛКАНСКОТО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕНИС НА МАСА НАПРАВИ СЪСТЕЗАТЕЛЯТ ОТ ВРАЦА ПЛАМЕН ВЪРБАНОВ

4 победи на Балканското първенство по тенис на маса направи състезателят от Враца Пламен Върбанов. При своя дебют в националния отбор, той победи Tomasso Giovanetti от Италия с 3:2, а след това постигна успехи и срещу тенисисти от Албания и Босна и Херцеговина. Тежък жребий го изправи на осминафинала на индивидуалната надпревара срещу спечелилия по-късно сребро Улучак Батохан от Турция. На двойките състезателят от Враца заедно с Георги Ефтимов от Пловдив стигнаха до четвъртфиналите където отстъпиха срещу бъдещите шампиони от Турция - братята Гюндюз. 

 

Отборно България взе сребро при жените и пето място при мъжете. В индивидуалното първенство нашите състезатели достигнаха до бронзовите медали на двойки жени и на смесени двойки. В отборното състезание при мъжете победител излезе Турция, а при жените Румъния. В индивидуалната надпревара доминираха румънците, които спечелиха и двата златни медала. 

 

За Пламен Върбанов сега предстои участие във френското първенство, където той защитава цветовете на Льо Авър, а след това и участие в Българската А група.

 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez