*

3 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ИЗБОРА НА СУТИЕН ЗА ГОЛЯМ БЮСТ

|
3 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА ПРИ ИЗБОРА НА СУТИЕН ЗА ГОЛЯМ БЮСТ

Ходите ли пеша до офиса? Играете ли с децата на близката площадка? Тичате ли в парка? Разхождате ли се с домашния любимец? Не забравяйте, че сутиените, освен красив аксесоар, са и дамското бельо, с което посрещате вашите ежедневни предизвикателства. Не забравяйте, че всяка, дори на пръв поглед най-елементарна активност, е свързана с движение на вашите красиви форми.

 

Жените, които носят по-голям размер сутиен, естествено имат по-големи и по-тежки гърди. Да намерят подходящо дамско бельо, се оказва доста сложна задача. Освен от правилния размер, от красота и стил, те се нуждаят и от повече стабилност и опора.

 

Ето и нашите 3 ПОЛЕЗНИ СЪВЕТА, които ще помогнат на дамите с по-пищни форми да направят правилно своя избор:

 

  1. ПОДГРЪДЕН КОЛАН

Около 70 % от поддръжката на вашия бюст зависи от подгръдния колан. Той трябва да е стабилен и плътен. Задната страна трябва да е по-широка, за да поеме добре тежестта на бюста и за да бъдат избегнати евентуални болки в гърба. По възможност, закопчаването на сутиена, следва да бъде на най-малко две куки с оглед по-добра опора и по-дълга издръжливост на материите. Препоръчително е да носите сутиени със закопчаване на гърба, тъй като класическото задно закопчаване осигурява най-стабилна поддръжка.

 

  1. ПРЕЗРАМКИ

На презрамките на сутиена дължите около 10 % - 15% от стабилността на вашия бюст. Изберете сутиен с плътни и широки презрамки с възможност за регулиране. Не забравяйте, че слагайки сутиена, презрамките не трябва свободно да падат от раменете ви, но и в никакъв случай не трябва и да се впиват в кожата ви. Когато свалите сутиена, не трябва да има следи от тях. Стегнете презрамките толкова, че да чувствате комфорт и да се движите свободно с изправен гръб без да усещате повдигане на подгръдния колан.

 

  1. ЧАШКИ И БАНЕЛИ

Около 10 % от комфорта ви зависи от чашките и банелите на сутиена. Изключително важно е да изберете правилно размера на чашките, за да не остава празно пространство – ако са по-широки или пък да не пристягат гърдите ви, ако са по-малки. Заложете на чашки без подплънки – красива дантела, обшита с тюл за стабилност. Забравете за грубите банели, които продупчват плата и дори могат да ви причният болка. Банелите трябва да са нежни и стабилни, без да притискат кожата. Правилните банели не трябва да се усещат и не трябва да придават тежест и дискомфорт. Налице ли е повдигане, придърпване или наместване на банелите, със сигурност не сте избрали правилно сутиена.

 

 

          

 

 

 

 


ОЩЕ ОТ "МОДА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez