*

ВРАЧАНСКИ СТРЕЛЦИ ОТНОВО С ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА РЕПУБЛИКАНСКО СЪСТЕЗАНИЕ

|

Отборът по стрелба на СК „Спартак - Враца“ при ОД на МВР – Враца взе участие в заключителния етап от Републикански преглед по стрелкова подготовка за служители на МВР, който се проведе от 29 юни до 3 юли в гр. Варна. Организаторите от Спортна асоциация на МВР, Стрелкова асоциация – МВР и домакините от ОД на МВР – Варна показаха отлична подготовка и организация при провеждане на първенството, като съблюдаваха и спазването на всички противоепидемични мерки.   

Врачанските полицаи от мъжкия отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Петко Петков след безпрецедентно бърза и точна стрелба спечелиха първо място и купата в отборната надпревара при мъжете. Целият мъжкия състав влезе и във финала за индивидуалната надпревара, но най-добро класиране направи Ивайло Флоров, който стигна до седмото място. Технически проблем в стрелбата на женския отбор, в състав Катя Василева и Габриела Гигова, ги остави извън призовата шестица. В индивидуалната надпревара при жените, Катя Василева също след квалификациите влезе на финал и се класира на седмо място.

В комплексното класиране купата спечелиха стрелците на ОДМВР-Варн,а следвани от отборите на ОДМВР-Силисра и ОДМВР – Кърджали.    

В републиканското първенство взеха участие 21 отбора и общо 109 състезатели.

Следващото състезание, на което стрелците на СК „Спартак-Враца“ са и организатори, е традиционен н турнир по стрелба с пистолет по случай 05 юли – професионалния празник на служителите от МВР. Турнира ще се проведе на 06.07.2019г. от 10,30 часа на стрелбището при УТК „ Дъбника“ – КАТ Враца.  


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ ВРАЦА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez