*

„С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” В МОНТАНА

|
 „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО” В МОНТАНА

В последната мартенска седмица в Драматичния театър в Монтана стартира традиционното пролетно изложение на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО.

 

За шест дни щандове на изложението ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции родно производство, ориентирани към широкия потребител, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, портфейли, аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти варират като цена от 25 до 39 лева, по-високия клас в зависимост от дизайна и материала са до 50 лева, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете  с мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета и връхни облекла. Всеки ще може да намери подходящия за него стил, десен и модел, при това от директния производител или дистрибутор. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, мъжки ризи и панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

Не чакайте края на седмицата, изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от понеделник до събота във фоайето на Драматичния театър с работно време от 10 до 19 часа. 


ОЩЕ ОТ "НОВИНИТЕ ОТ МОНТАНА"

box_title_arrow.gifНапиши коментар

това не трябва да се забравя! това не трябва да се забравя!
cez